De voordelen van een familiebedrijf

Dat Scheer & Foppen van oudsher een familiebedrijf is, merk je nog steeds. Ook als klant plukt u daar de vruchten van. Zo zijn er korte lijnen, is er een hoge mate van betrokkenheid en communiceren we graag op een eerlijke, open manier. Dat ‘wij-gevoel’ is belangrijk. Willen we koesteren. Het is niet alleen prettig, maar van levensbelang. Want sámen werken we aan een succesvolle toekomst van Scheer & Foppen. En die van onze klanten.

Onze producten & diensten

Bij het adviseren, ontwerpen, aanleggen en het onderhouden van alle installaties zoeken wij altijd de balans tussen gebruiksgemak, duurzaamheid en energiegebruik. Vanzelfsprekend op basis van de meest innovatieve producten en nieuwste ontwikkelingen op installatiegebied.

Een antwoord op al uw vragen

Als allround installatiespecialist en onafhankelijk sparringpartner kunt u voor al uw installatievraagstukken en energieadvies bij ons terecht. Van de meest geavanceerde werktuigkundige en elektrotechnische installaties tot beveiliging, klimaattechniek en loodgieterswerk… Niets is ons te gek.

Vertel. Wat kunnen we voor ú doen?

U kunt altijd op ons rekenen

Onze installatie-experts staan altijd voor u klaar. En is uw installatie opgeleverd en in gebruik genomen? Dan profiteert u van een uitstekende service. Bepaal zelf het serviceniveau dat bij u past en geniet van een probleemloos werkende, goed onderhouden installatie. Is er onverhoopt toch een storing? Dan staan wij binnen 24 uur voor uw deur, 365 dagen per jaar. En dat is wel zo’n fijn idee.