Historie

Scheer & Foppen is opgericht in 1964. De heer Aart Foppen startte als lokale installateur vanuit zijn woning in Harderwijk. Inmiddels is Scheer & Foppen Installatietechniek uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Nederlandse markt.

Meer dan 130 betrokken medewerkers zetten zich dagelijks in om het succes van ons bedrijf – en u als klant – te vergroten.

Meer over ons

Certificaten

Als totaalinstallateur met meer dan 50 jaar ervaring heeft Scheer & Foppen veel kennis en kunde in huis; dat blijkt wel uit onze certificeringen. Ook de komende jaren blijven wij daarin investeren. Hoe? Door het opleiden van onze medewerkers en het bedenken en realiseren van innovatieve, hoogwaardige maatwerkoplossingen voor u als klant. Vanzelfsprekend met speciale aandacht voor duurzaamheid en besparingen op het gebied van energie, gas en water.

Onze certificaten

Kwaliteit

Een adequate, uitstekende dienstverlening met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu. Om onze hoogwaardige kwaliteit te waarborgen, is het KAM-systeem (kwaliteit, arbo en milieu) van Scheer & Foppen gebaseerd op de normen ISO 9001 en ISO 14001, BRL 6000 en de VCA** checklist voor veiligheid. Goed geregeld dus.

Bekijk de beleidsnota

MVO

Naast kwaliteit, streeft Scheer & Foppen altijd naar de juiste balans tussen de drie belangrijke waarden van MVO: mens, milieu en bedrijfsvoering.

Door een hoge medewerkersbetrokkenheid, een efficiënte bedrijfsvoering en slimme, energiebesparende/-neutrale installatieoplossingen draagt Scheer & Foppen ook bij aan úw MVO-beleid.

Meer over MVO

Scheer & Foppen. Uw techniek in goede handen.

 • 24 uursservice
  Storing? Wij staan binnen 24 uur voor u klaar.
 • Eén aanspreekpunt
  Voor al uw installatiewerkzaamheden.
 • Meer dan een halve eeuw ervaring
  En alle disciplines onder één dak.
 • Dé installatie-expert
  Voor innovatieve, duurzame & energiebesparende oplossingen.
 • Van A tot Z ontzorgd
  Van maatwerkadvies tot realisatie, reparatie & onderhoud.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op voor de beste installatie-oplossing voor uw bedrijf.