Duurzaamheid

Ook komende jaren zal Scheer & Foppen blijven investeren in het vergroten van onze kennis en de verdere ontwikkeling van slimme, innovatieve producten, technische diensten en duurzame installatieoplossingen. Om daarmee een bijdrage te leveren aan de continuïteit en duurzaamheid van uw organisatie. En een gezonde wereld voor toekomstige generaties.

Totaalleverancier

Uw techniek is onze passie. Als toonaangevend totaalinstallateur op het gebied van elektrotechniek en werktuigkunde, kunt u dan ook voor alle facetten binnen de installatietechniek bij ons terecht. Van een vakkundig advies, ontwerp, aanleg en onderhoud tot regievoering en slimme energiebesparingen.

Bekijk meer

Volledig ontzorgd

Met slechts één telefoontje en een vast aanspreekpunt worden onze klanten volledig ontzorgd. Onze garantie? Een adequate, uitstekende dienstverlening op basis van jarenlange ervaring, een sterk staaltje vakkennis, moderne technieken en hoogwaardige producten. Scheer & Foppen ondersteunt uw (flexibele) bedrijfsvoering, zodat u zich volledig kunt focussen op dat waar ú goed in bent. En dat is prettig samenwerken.

Een (h)echt team

Het is plezierig werken met (en bij) Scheer & Foppen Installatietechniek. Onze installatieprofessionals vormen een hecht team en staan altijd klaar. Voor u als klant, maar ook voor elkaar. Het resultaat? Een uitstekende service, hoge betrouwbaarheid en optimale samenwerking. Wat ons betreft dé ideale ingrediënten voor een langdurige klantrelatie.