Als ZZP’er aan de slag bij Scheer & Foppen Installatietechniek

Ben je ๐—ญ๐—ญ๐—ฃโ€™๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ? En ben je dit jaar opzoek naar een nieuwe dynamiek in je werk? Dan nodigen wij je bij deze uit om met ons samen te werken!

Dat kan zowel in ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ. In loondienst geniet je bij ons van talloze voordelen die je enthousiasme zullen aanwakkeren. Maar we begrijpen het ook wanneer je als zelfstandige ongebonden en je eigen baas wilt blijven. In beide gevallen raken we graag met je in gesprek!

Dus, ben je klaar om je ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐—ผ๐—ฝ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป? Ontdek dan de voordelen van het bij ons werken in loondienst, of het samenwerken met ons dynamische team.

Neem contact op voor meer informatie! Check onze vacatures op ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜€๐—ณ๐—ถ.๐—ป๐—น en ontdek waar jij ons kunt ondersteunen.