Een fossielvrije samenleving

Naast de gangbare verwarming door restwarmte gaan we steeds meer op zoek naar duurzame, hernieuwbare energiebronnen zoals aardwarmte, zonnecollectoren of energie uit biomassa. Onze ontwerpafdeling ontwikkelt – o.a. in samenwerking met Nuon – dan ook duurzame installatietechnieken op maat, zodat uw gebouw precies krijgt (en verbruikt) wat het nodig heeft. Niets meer en niets minder.

Stadsverwarming

De groene revolutie

De aanleg van stadsverwarming zorgt landelijk al voor maar liefst de helft minder CO2-uitstoot ten opzichte van verwarming door individuele (gasgestookte) cv-ketels. Door te kiezen voor een energieneutrale of energiezuinige aanpak draagt ook u bij aan een betere wereld. Want het kan en móet nog beter. Maar het is een mooi begin. Wat ons betreft is stadsverwarming een van dé sleutels tot een schonere wereld.

Que-tech

Met jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal ontzorgen op het gebied van productie tot levering van overdracht-stations.

Que-tech is in 2019 opgericht en is onderdeel van de Foppen Holding. Het is een relatief jong bedrijf maar hebben medewerkers met jarenlange ervaring in de Installatiebranche. Vanuit zusterbedrijf Scheer & Foppen is de kennis van 35 jaar ervaring in de stadsverwarming meegenomen. Met deze kennis en de passie voor techniek hebben we onze eigen producten ontwikkeld. Hoge kwaliteit en functionaliteit staan hierbij in het middelpunt.

Klik hier voor de website van Que-tech

Interesse gekregen in onze dienstverlening?

Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact met ons op.