Contract met Actemium ondertekend

Donderdag 14 juni jl. hebben wij een contract met Actemium mogen ondertekenen. Een mooi moment, maar vooral een mooie opdracht voor een groot industrieel project waarbij we maar liefst 14 kilometer kabelgoot gaan aanleggen. Een samenwerking tussen Actemium en Scheer & Foppen Installatietechniek die volop kansen en mogelijkheden biedt voor de toekomst.

Over Actemium 
Actemium is actief in alle fases van de levenscyclus van industriële processen: van advisering en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Actemium Dordrecht is gespecialiseerd in industriële automatisering in de farmacie en chemie.

Zij adviseren over, ontwerpen, bouwen en onderhouden industriële processen. Door hun marktgerichte kennis en gedreven aanpak zijn zij in staat om veelomvattende projecten tot een succes te brengen. Actemium vormt een netwerk van specialisten die samen met opdrachtgevers de industriële prestaties van hun productieproces willen verbeteren.

Hun netwerk bestaat uit 300 business units die voor 100% aan de industrie zijn toegewijd. Deze business units bevinden zich in 40 landen ter wereld.