Samenwerking DAEN Mobility

Als ondernemer ben je op zoek naar duurzame oplossingen. Elektrisch vervoer is daar onderdeel van en nier meer weg te denken bij ons of onze klanten. De samenwerking tussen Scheer & Foppen Installatietechniek en DAEN Mobility zorgt voor een gemakkelijke transitie naar elektrisch rijden van jouw eigen wagenpark, of dat van je bezoekers.

De kwalitatieve laadstations zijn geschikt voor elke elektrische auto. Het innovatieve en gebruiksvriendelijke laadbeheer en de bijbehorende App van DAEN Mobility zorgen voor het juiste overzicht, maar ook realtime hulp bij het vinden van de juiste laadstations wanneer je onderweg bent. Zo maken we elektrisch rijden voor iedereen beschikbaar en eenvoudig.

Scheer & Foppen Installatietechniek en DAEN Mobility zorgen voor de totaaloplossing die jouw bedrijf nodig heeft. Bij de installatie wordt alles geregeld, van de laadpalen tot laadkabels en parkeerborden. Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen, neem hier (daenmobility.nl) contact op.

 

Interesse gekregen in onze dienstverlening?

Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact met ons op.