Voordelen voor zzp’ers in Installatietechniek

We nodigen zzp’ers in de installatietechniek uit om deel uit te maken van ons dynamische team bij Scheer & Foppen Installatietechniek!

Denk je er wel eens aan om (weer) in loondienst te gaan werken? Bij ons geniet je van talloze voordelen die je enthousiasme zullen aanwakkeren!

– Samenwerken met leuke en getalenteerde collega’s: Bij SFI geloven we in teamwork. Werk samen met ervaren professionals en deel je kennis om te groeien als expert in je vakgebied.

– Solide pensioenregeling: Maak je geen zorgen over je financiële toekomst. We bieden een solide pensioenregeling, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je welverdiende rust na jaren van hard werken.

– Geen administratieve rompslomp: Laat ons de administratie maar regelen! Geen gedoe meer met facturen, belastingaangiften of urenregistratie. Geniet van je werk en laat ons de rest afhandelen.

– Bedrijfsbus en materiaal van de zaak: Geen investeringen meer in je eigen gereedschap en transportmiddelen. Bij SFI stellen we alles ter beschikking, inclusief een moderne en goed uitgeruste bedrijfsbus.

– Klussen in de regio: Geniet van de voordelen van werken dicht bij huis! Bij SFI werken we bij aansprekende opdrachtgevers in de regio, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan woon-werkverkeer en meer quality time hebt voor jezelf en je dierbaren.

– Opleidingen en coaching: We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling. Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden uit te breiden via opleidingen en coaching, zodat je altijd up-to-date blijft met de nieuwste technologieën en trends.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Sluit je bij ons aan en ontdek de voordelen van werken in loondienst! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

werkenbijsfi.nl
vacatures@sfi.nl
0341 – 46 32 12