Situatie

Boudewijn Veenhuizen, manager Service bij Scheer en Foppen Installatietechniek: “We doen het totaalonderhoud aan de cv-installaties in 700 vakantiewoningen. Elke week komen er huisjes beschikbaar en dan servicen we er 8 per dag. Het werken op een vakantiepark van Landal is ontzettend leuk. Er heerst een hele fijne sfeer en dat beïnvloedt je werk. Dan heb je er extra zin in.”

Landal ziet zich op haar parken uitgedaagd in het nemen van verantwoordelijkheid om haar CO2 uitstoot te verminderen en dus te verduurzamen. Dit doet ze door haar energiebehoefte te beperken, zelf energie op te wekken en over te schakelen van fossiele naar hernieuwbare, duurzame energiebronnen.

Veenhuizen: “Wanneer een cv-installatie aan vervanging toe is dan gaan we verduurzamen. Dat betekent dat er dan een warmtepomp wordt geplaatst. Dat is natuurlijk ook verplicht per 2026 (minimaal een hybride warmtepomp, dus het kan ook een all electric warmtepomp zijn, red.), dus daar werken we samen met Landal naartoe.”

De uitdaging

“Klanten van Landal komen naar een vakantiepark voor hun ontspanning. Die willen dan niet te maken krijgen met een cv die hapert. De uitdaging is om al die vakantiewoningen storingsvrij te houden. Dat betekent dat we goed moeten plannen om met de juiste regelmaat ons onderhoud te doen. En dat doen we natuurlijk zoals altijd heel zorgvuldig.“

Afbeelding bus van Scheer en Foppen bij landal

Omschrijving project

Uitgevoerd werk
Totaal cv-onderhoud en bij vervanging installatie van een warmtepomp.

Locatie
Een aantal parken van Landal.

Marktsegment
Recreatie en horeca.

Oplevering
Geen, continu onderhoud.

Interesse gekregen in onze dienstverlening?

Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact met ons op.