Situatie

Trendhout is een fabrikant van houten producten voor in de tuin. In Hattemerbroek, aan de A28 en de A50 heeft zij onlangs een nieuw logistiek centrum en hoofdkantoor in gebruik genomen. Met een totale oppervlakte van 15.000 m² heeft Trendhout hiermee haar opslagcapaciteit van voorraadproducten fors uitgebreid.

Complete technische installatie

Na het verzoek van bouwkundig aannemer ASB Bouw en Ontwikkeling heeft werkvoorbereider/projectleider Gerrit Puttenstein van SFI een plan ingetekend. En zoals dat vaak gaat is dit plan gegroeid en zijn we in juni 2021 gestart met een uitgebreid pakket aan werkzaamheden op het gebied van werktuigbouwkundige installaties, elektrotechnische installaties en communicatietechnische installaties.

Denk hierbij aan verwarming en koeling (hybride warmtepompen – HVRF-technologie), ventilatiesystemen, maar ook aan dubbele laadpalen voor elektrische auto’s, zonnepanelen (PV-installaties) en verlichting met een lichtregelinstallatie en datanetwerken. Een compleet pakket dus.

Uitdagingen

Gerrit Puttenstein: “Net als bij elk project had ook dit project haar speciale uitdagingen. Bij grote projecten werken meerdere partijen samen en dan loop je wel eens ergens tegenaan. Dit keer was het de lichregelinstallatie die was ontregeld. We hebben dat toen snel voor Trendhout opgelost. Dat is een voorbeeld van een stapje extra waar we niet bang voor zijn. Uiteindelijk wil je gewoon dat alles perfect is.”

Het resultaat

Inmiddels is er volop bedrijvigheid in het nieuwe logistieke centrum en op het hoofdkantoor. Gerrit Puttenstein: “Voor ons was dit weer een succesvol project. En onze opdrachtgever is zeer tevreden, dat is nóg belangrijker. Trendhout heeft ons een tevredenheidsverklaring gestuurd waarin zij hun tevredenheid uiten over zaken zoals prijs, kwaliteit van ons werk en de installaties, de afgesproken termijnen die gehaald zijn enzovoort. Dat is iets waar ik trots op ben.”

bedrijfspand-trendout-impressie

Omschrijving project

Uitgevoerd werk
Leveren en monteren van werktuigbouwkundige installaties, elektrotechnische installaties en communicatietechnische installaties.

Locatie
Hattemerbroek

Marktsegment
Utiliteit

Oplevering
Juni 2022

1/

Onze opdrachtgever

ASB Bouw en Ontwikkeling uit Elspeet profileert zich als zijnde bouwers die weten van aanpakken. Sterk in nieuwbouw, transformatie, revitalisatie, beheer en onderhoud.

Interesse gekregen in onze dienstverlening?

Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact met ons op.